21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü için etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Etkinliğimize rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, fakülte dekanımız Prof. Dr. Nevzat MİRZEOĞLU ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ayrıca katılım sağladılar.

Etkinlik kapsamında ilk olarak özel gereksinimli bireyler ile resimler çizildi, çizilen resimlerden izleyicilerimize sergi yapıldı. Sokak oyunlarından dokuz taş, yakar top, mendil kapmaca, misket ve ip atlama oyunları oynandı. Son olarak “Birlikte Renkleniyoruz” sloganıyla Spor Bilimleri Fakültesinin B salonundaki duvara renkli boyalar ile el izleri oluşturuldu.

Bu özel günde vakit ayırıp fakültemize misafir olan özel arkadaşlarımıza, bölüm başkanımız Doç. Dr. Nurgül TEZCAN KARDAŞ ve bölüm araştırma görevlimiz Merve ÖZYILDIRIM tarafından hediyeleri takdim edildi.

Etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

*Etkinlik Sakarya Büyükşehir Belediyesi- Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Otizm Araştırmaları ve Uygulama Merkezi işbirliği ile gerçekleştirildi.