"Haydi Kaynaşalım" etkinliğimiz iki günün sonunda tamamlandı.

Etkinliğin ilk gününde Doğa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri misafir edildi. İkinci günde ise zihinsel, işitsel ve görme gereksinimleri bulunan bireyler misafir edildi.

Etkinlikte Doğa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü tarafından Otizmde farkındalık oluşturmak adına otizm hakkında bilgilendirici sunum yapıldı. Ardından çeşitli parkur oyunları seyirciler ve öğrenciler eşliğinde oynandı, misafirlerimize Fidan dikme aktivitesi yaptırıldı. Ayrıca Rap Sanatçıcı Echo Masta canlı performansıyla bizlere eşlik etii.

Gün sonunda otizm merkezi müdürümüz Doç. Dr. Nurgül TEZCAN KARDAŞ tarafından Doğa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Mustafa Bey'e plaket takdim edilirken, misafirlere madalya ve otizm kulübünde görev yapan eğitmenlere ise katılımlarından ötürü teşekkür belgesi verildi.

Etkinliklerde görev alan lisans öğrencilerimize ve Arş. Gör. Merve ÖZYILDIRIM'a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.