Ana içeriğe atla

TÜBİTAK ARDEB-1001 “Spor Araştırmaları” Çağrısı Kapsamında Sunulan Projelerin Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Nurgül TEZCAN KARDAŞ hocamızın proje yürütücüsü ve üyemiz Arş. Gör. Merve ÖZYILDIRIM'ın araştırmacı olduğu “Temel Hareket Becerileri Analizinde Kullanılacak Yapay Zekâ Temelli Ölçüm Aracının Geliştirilmesi: Aimove” adındaki proje başvurusu kabul edildi ve desteklenmeye değer bulundu.

Yürütücü: Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi)

Araştırmacılar: Prof. Dr. A. Dilşad Mirzeoğlu (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi), Prof. Dr. Mehmet Yanardağ (Anadolu Üniversitesi), Prof. Dr. Nazif Ekin Akalan (İstanbul Kültür Üniversitesi), Prof. Dr. Akhan Akbulut (İstanbul Kültür Üniversitesi), Arş. Gör. Merve Özyıldırım (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi).

Projede emeği geçen hocalarımızı ve tüm araştırmacıları kutlar, başarılarının devamını dileriz.