Ana içeriğe atla

Ada Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerine ve yöneticilerine terapatik rekreasyon uygulamalarına yönelik seminer verildi.

Seminerde,  Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gizem Karakaş ‘’Terapatik Rekreasyon Neden Önemli? Bilimsel bir Yaklaşım’’ konusunu anlatırken Terapatik Rekreasyon dersi alan yüksek lisans öğrencileri “Kamu Kurumlarında Terapatik Rekreasyon Uygulamaları’’, ‘’Okullarda Uyarlanmış Fiziksel Aktivite Uygulamaları’’, ‘’Dünya’da Terapatik Rekreasyon Örnekleri’’ ve ‘’Özel Gereksinimli Bireylerde Erişilebilirlik’’ konularını anlattılar.
Rekreasyonun özel gereksinimli bireyler için anlamına değinilen seminerde disiplinler arası işbirliğinin de önemi vurgulandı.
Ayrıca kurumlar arası işbirliğine yönelik adımlar da atıldı.

Ada Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerine ve yöneticilerine katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.